Over ons

Begonnen met ontwikkelen van websites
Chong & Tran Web Company is in 2009 opgericht door de partners Ca-Binh Tran en Chen-Yee Chong. Met beide een achtergrond in IT en web-development is Chong & Tran Web Company initieel gestart als web-design bedrijf. Websites en apps werden in opdracht van klanten ontwikkeld. Daarnaast hield het bedrijf ook een aantal eigen projecten zoals het bouwen van vraag en antwoord websites, webwinkels, informatieve blogs, nieuws en forum websites.

Van web design naar hardware design
De projecten binnen Chong & Tran Web Company zijn meer tijd in gaan nemen en hierdoor is het bedrijf verder gaan specialiseren met deze projecten. Deze projecten zijn niet alleen beperkt tot het ontwikkelen van websites maar het zijn ook hardware producten. Chong & Tran Web Company is daarom niet alleen een “web company” maar ook een “product company”. Dankzij een achtergrond in product engineering ontwerpen, maken, fabriceren en verkopen wij hardware producten. Langzaamaan is de focus binnen ons bedrijf meer gaan focussen op het ontwikkelen en de verkoop van onze fysieke producten. Wij richten hier op het maken van unieke, kwalitatieve en eigentijdse producten, die wij zoveel mogelijk in-house produceren.¬†Daarnaast wordt ieder project voorzien van¬†een uitstekende, responsieve en consistente klantenservice.

De visie binnen Chong & Tran Web Company is vooral om te doen wat dicht bij onze interesses liggen en daarin goed te worden. We combineren deze projecten met een gezond bedrijfsmodel en zorgen dat het product of dienst, van levering tot klantenservice, zo goed mogelijk wordt uitgevoerd.