Proefbunny

Proefbunny is een online prikbord waarbij oproepen geplaatst worden van onderzoekers die zoeken naar proefpersonen. Het idee is ontstaan tijdens het studeren aan de universiteit waarbij regelmatig onderzoeken worden gehouden. Studenten kunnen aan deze onderzoeken mee doen om zo een extra zakgeldje mee te verdienen. Vaak worden hierbij fysieke prikborden gebruikt om proefpersonen te vinden. In deze tijden is dat natuurlijk hopeloos verouderd. Daarom is er nu Proefbunny!

Via het internet gaat het allemaal wat gemakkelijker. Voor onderzoekers scheelt het om elke keer papieren flyers uit te moeten printen en op te hangen. Maar het grootste voordeel is het bereik. Via fysieke prikborden ben je toch gauw beperkt aan het aantal mensen die er langs lopen. Online gaat dat allemaal een stuk makkelijker. Het voordeel is dat nu niet alleen mensen van binnen de universiteit deze onderzoeken kunnen zien maar ook iedereen buiten de universiteit. Op die manier gaat het stuk sneller om mensen te bereiken voor jouw onderzoek! Proefbunny versnelt onderzoeken.

Geld verdienen is leuk en hoe makkelijker hoe beter. Voor iedereen die een extra zakgeldje wilt verdienen is Proefbunny een ideale manier. Proefbunny verzamelt alle proefpersoon onderzoeken over heel Nederland. Dit betekent naast de onderzoeken van universiteiten ook de onderzoeken van medische centra, onderzoekscentra, en bedrijven. Kortom, verdien makkelijk bij met Proefbunny!

Bekijk de website van Proefbunny.