Services

Wij bieden de volgende diensten aan.

Websites en webwinkels

Hulp nodig bij de technische implementatie of beheer van een webwinkel? Of wil je bepaalde functies uitbreiden? Wij zijn bekend met de meeste e-commerce platformen en CMS’en zoals WordPress (Woocommerce), Prestashop, Magento en Joomla.

Product foto’s nabewerken

Wil je product foto’s professioneler laten uitzien? Professionele product foto’s kun je laten maken met dure apparatuur. Veel belangrijker is echter de nabewerking. Heb je al product foto’s en ben je er niet tevreden over? Wij kunnen ze een make-over geven door ze slim te bewerken met programma’s zoals Photoshop.

Grafisch ontwerp zoals logo’s en illustraties

Een website is tegenwoordig meer dan alleen tekst. Door de vluchtige vorm van internet moeten websites meer en meer gebruiksvriendelijk worden. Ook is het belangrijk dat jouw huisstijl onderscheidend is. Dit kan je doen door bijvoorbeeld het toevoegen van illustraties en een duidelijk logo.

Zoekmachine optimalisatie SEO

Je website beter vindbaar maken? Met een SEO audit kijken wij naar de huidige stand van zaken en hoe deze verbeterd kunnen worden.

Content marketing

Aansluitend op SEO moet een strategie ontwikkeld worden voor de content marketing. Een zoekwoorden en concurrentie analyse maakt hiervan een belangrijk deel uit.

Betaalde advertenties SEA

Via betaalde advertenties kun je al snel je gewenste doelgroep bereiken. Google Ads is een populaire manier om snel een groot publiek te bereiken. Hiervoor kun je een Google Ads of Shopping campagne opzetten.

Social Media

Begrijpen waarom bepaalde content meer ge-liked en gedeeld wordt? Op verschillende social media wordt een bepaalde format gebruikt die effectief is voor het zoek algoritme.

Conversie optimalisatie

Veel bezoekers maar weinig verkopen? Misschien is het tijd om je conversie onder de loep te nemen. Via A/B testen en heuristieken kun je kijken hoe je webwinkel of landing pagina’s verbeterd kunnen worden.

Web analyse rapporten

Wil je weten hoe je website of webwinkel presteert? Wil je begrijpen wie je bezoekers zijn en hoe zij jouw website gebruik en navigeren? Dan kun je rapporten opstellen door middel van de web statistieken. De web statistieken kun je bijhouden met Google Analytics. Meer hierover kun je lezen op onze website WebAnalist24.nl