HDD Caddy

Geschiedenis

HDD Caddy was opgericht tijdens ICT werkzaamheden bij verschillende bedrijven en organisaties. Door ervaringen als ICT-hobbyist ontstond HDD Caddy initieel als blog. In deze blog werd geschreven over tips en truuks met laptops en software maar ook over de ervaringen met laptops en HDD Caddy. Nadat er door meerdere interesse is getoond, is het toen later ook mogelijk geworden om HDD Caddy te bestellen via hddcaddy.nl.

Het product: HDD Caddy

In 2009 zijn wij gaan werken aan hddcaddy.nl, niet alleen als blog maar ook als leverancier voor deze oplossing. Er werd gewerkt aan het verbeteren van het product. Het product moest makkelijker te monteren zijn, lichter, steviger en verkoelend. De materialen zoals schroefjes moesten van betere kwaliteit zijn. Het print plaat met de interposer moest kleiner zijn en van betere kwaliteit worden. Samen met een fabrikant zijn er nieuwe ontwerpen overlegd. Kwaliteit stond hierbij voorop. Rond 2010 was er een nieuw product van HDD Caddy rond.

HDD Caddy logo

In 2011 werd er volop gewerkt aan de website. Er werd gebruik gemaakt van een relatief simpele website qua lay-out zodat het makkelijk was om informatie op te zoeken. Het logo van HDD Caddy bestaat uit een vierkant met ruitjes. HDD Caddy werd destijds gecombineerd met het upgraden van je laptop met SSD zodat je laptop weer supersnel was. De ruitjes zijn dan ook afgeleid van de Formule1 vlag =) Op de website van hddcaddy.nl is veel nuttige eigen kennis, informatie en media verwerkt. Deze informatie werd dan ook vaak gekopieerd door anderen, en sommige bedrijven namen letterlijk de lay-out en eigen gemaakte plaatjes over.

Tevreden klanten en bestellingen verwerken

Het plezier aan ondernemen is het hebben van tevreden klanten. HDD Caddy is een relatief technisch product. Dit betekent ook vaak dat er ondersteuning verleend moet worden. Dit begrepen wij in een vroeg stadium. Wij hebben dan ook voor gezorgd dat onze klantenservice ook tip top in orde is. In 2012 kregen wij steeds meer bestellingen te verwerken. Om het voor klanten makkelijker te maken besloten wij om de website te verbeteren. Dit hielp ons ook om het logistieke proces te verbeteren.

Nieuwe website en werknemers

Midden 2013 hebben wij een nieuwe website voor hddcaddy.nl gelanceerd. De webwinkel is nu uitgebreider en het bestellen is simpeler geworden met meer betalingsmogelijkheden. Het verwerken en inpakken van bestellingen hebben wij continu verbeterd zodat bestellingen dagelijks snel verstuurd kunnen worden. Samen met de andere projecten binnen Chong & Tran Web Company zijn wij verhuisd naar bedrijven-centrum Vechtenstein. Naast HDD Caddy hebben wij ook voor andere projecten binnen Chong & Tran Web Company nieuwe mensen aangenomen.

Heden

HDD Caddy is een van de grote projecten binnen CT Web Company. Inmiddels werkt dagelijks een team van 3 mensen aan HDD Caddy. De werkzaamheden lopen uiteen van kwaliteits-controle, e-mail ondersteuning verlenen, website onderhoud, bestellingen verwerken, etc.

Bezoek de website van HDD Caddy.