Onze websites

Wij beheren een aantal websites en webwinkels. Hieronder vind je een paar voorbeelden onder onze hoede:

STEYG.com

STEYG maakt prachtige iMac stand. Elegante monitorstandaarden voor de iMac of monitoren. Ook zijn er standaarden voor MacBook en laptops. Transparante monitorstandaard geheel gemaakt in NL. Producten worden geleverd via de website STEYG.com en zijn ook beschikbaar via Bol.com. Ook te vinden via monitorstandaard.nl. Meer informatie over STEYG

HDDCaddy.com

HDDCaddy.com levert HDD Caddy om een tweede harde schijf of SSD toe te voegen in je laptop. Een uitgebreide website met meer dan duizenden producten. Ook te vinden via NLse versie hddcaddy.nl. Bekijk ook de Youtube channel van HDDCaddy +2,3 million views:
Meer informatie over HDDCaddy

Proefbunny.nl

Vind proefpersonen met Proefbunny.nl en verdien bij als proefpersoon. Proefbunny brengt onderzoekers en proefpersonen bij elkaar. Bij universiteiten worden vaak fysieke prikborden gebruikt om proefpersonen te vinden. Deze oproepjes zijn nu online vindbaar op Proefbunny.

Pofzak.nl

Pofzak.nl is een blog/nieuws site omtrent boulderen. Boulderen is wand klimmen zonder touw tot 4/5 meter hoog. Je valt op een dikke mat. Deze geweldige sport kun je in een aantal steden doen. Iedereen kan boulderen. Het is laagdrempelig en uitdagend.